5.BÖLGE BİRLİĞİ VE DÜZCE ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANIMIZ ERTAN TAŞLI VE BÖLGE BİRLİĞİMİZE BAĞLI KOOPERATİF BAŞKANLARI İLE TELEKONFERANS GÖRÜŞMESİ İLE TOPLANTI YAPILDI.

             

5. Bölge Birliği ve Düzce Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanımız Ertan Taşlı ve Bölge Birliğimize bağlı kooperatif başkanları ile telekonferans görüşmesi ile toplantı yapıldı.

Teskomb Genel Başkanımızın bölgemize verdiği destekleri Kooperatif Başkanlarına anlatarak salgın sürecinde hiçbir kooperatifimizin plasman sıkıntısı çekmeden esnafa hizmet ettiğimiz için Genel Başkanımız Abdulkadir Kadir Akgül’e Kooperatiflerimiz adına teşekkür ederek Toplantıyı başlattı

Toplantıya 5. Bölge Birliği ve Düzce Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanımız Ertan Taşlı'nın Başkanlığında Akçakoca Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Gürol Sarı, Bolu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yoltaş, Gerede Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Vahdettin Baygın, Gölyaka Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hidayet Kökağaç , Göynük Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ferhat Aksoy , Gümüşova Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Ceylan, Kaynaşlı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Necmettin Bulut , Köroğlu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Altındal , Mengen Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Necmi Yaman, Mudurnu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı , Seben Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Selahattin Akkaya , Yeniçağa Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit ölmez , Yığılca Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Erkan Kaya Katıldı.

Başkanımız Ertan Taşlı tüm kooperatif başkanlarına tek tek söz vererek talep ve sıkıntılarını dinledi ve çözüm için Gereken çalışmayı yapacağını ifade etti.

Esnaf Destek paketi kapsamında verilen 25 binlik kredilerin Büyük çoğunluğun hesaplara geçtiğinin işlemi süren kredilerin de bir an önce esnafımıza ulaşması için Halkbank ile gerekli girişimler yapılarak Bayram öncesinde bitirmek üzere geren planlamayı bu toplantıda gerçekleştirdiler. Başkanımız Ertan Taşlı ise bölgemize bağlı kooperatif başkanlarımıza , kooperatif çalışanlarımıza gayret ve emekleri için bir kez daha teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.

 

TARİH: 7.05.2020 12:50:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr