GENEL KURULUMUZU GERÇEKLEŞTİRDİK

Başkanımız  Ertan Taşlı, Olağan genel kurulda delegelerin oy birliği ile yeniden başkanlığa seçildi.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılan genel kurulda Başkanımız Ertan Taşlı, Kooperatifin bugüne kadar yaptığı hizmetleri anlattı. 16 yıl önce kredi veremeyen kooperatif devraldığını anlatan Başkanımız Ertan Taşlı, “Gerek pandemi döneminde, gerekse son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntıda esnafımıza gereken finansman desteği sağlanmıştır. Her zaman esnafımızın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Bizlere güvenen üyelerimi mahcup etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz” dedi.

Esnafa yönelik finansman desteği limitinin 350 bin liradan 500 bin liraya yükseltildiğini belirten ve Düzce’de 384 milyon liradan fazla kredi dağıttık. Şartları uygun her esnafa kredi veriyoruz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a , Genel Başkanımız A. Kadir Akgül’e , HalkBankası yöneticilerine esnafımıza sağladıkları destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

      Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi.

Başkanımız Ertan Taşlı, üyelerin oy birliği ile yeniden başkanlığa seçilirken, Yönetim Kurulu Orhan Yılmaz, Atilla Şişman, Rasim Bekar ve Ertan Cemal Ercan’dan oluştu.

Denetim Kurulu’na ise Mustafa Armutcu ile Muhammed Şahin seçildi.

         Genel kurulumuza katılan tüm misafirlerimize ve tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

 

TARİH: 16.01.2023 12:32:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr