5.BÖLGE BİRLİĞİ VE DÜZCE ESNAF KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI ERTAN TAŞLI’NIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İLE İLGİLİ MESAJI

Ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘benim en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümünü kutlamanın büyük mutluluğu içerisindeyiz.

29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyet'in ilanı ve milletin kayıtsız şartsız egemenliği kabul edilerek bağımsızlık mücadelesinin ruhu ortaya konmuştur.

Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur.

         Milletçe cumhuriyetimizi var eden değerlere daima sahip çıkarak büyük bir milletin fertleri olarak güzel bir geleceğe hep beraber yürüyecek, Cumhuriyet bilincinin kadim Türk milleti ile sonsuza denk yaşayacağı adımları atacağız.

 

          Bu duygularla, Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor; Tüm Milletimizin  Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum.” dedi

 

TARİH: 28.10.2022 10:29:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr