ESNAFA MÜJDE..

TESKOMB Genel Başkanımız Sayın Abdulkadir Akgül’ün yüksek gayreti ile Halkbank Genel Müdürü Sayın Osman Arslan ve Halkbank Yetkilileri ile yapılan çalışmalar neticesinde, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile Esnafımız için hazırlanan Destek Paketi Cumhuriyetin 100.yılında Esnafımıza 100 milyar kredi imkanı sağlanmıştır.

Bu kapsamda %9,5 olan faiz oranının %7,5 faiz oranına indirilmesine, 350.000 TL olan üst limit kredilerin 500.000 TL olarak kullandırılmasına, işyeri alım ve sıfır araç alım kredilerinin 1 milyon TL ‘den 1.5 milyon TL’ye çıkarılmasına karar verilmiştir. Yapılan bu değişiklikler ile plasman sorunu yaşamayacağımızın müjdesini TESKOMB Genel Başkanımız Sayın Abdulkadir Akgül’den  almış bulunmaktayız.

Esnaf Kefalet Kooperatiflerimiz ve Halkbank aracılığı ile kullandırılacak olan Esnafa Destek Paketi nedeni ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Esnafımızın menfaati için özveriyle çalışan Sayın TESKOMB Genel Başkanımız Abdulkadir Akgül’e, Halkbank Genel Müdürü Sayın Osman Arslan’a ve Halkbank yetkililerine Düzce Esnafı adına teşekkür ederiz.


 

 

TARİH: 13.10.2022 13:14:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr