5.BÖLGE BİRLİĞİ VE DÜZCE ESNAF KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI ERTAN TAŞLI’DAN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

           “19 Mayıs 1919; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milli mücadelenin başlatıldığı, bir milletin uyanışının ve millet iradesine dayanan tam bağımsız bir devletin kurulmasının ilk adımının atıldığı gündür.”
           19 Mayıs 1919’da atılan o ilk adım, Ulusumuzun, kendi vatanında, özgür ve bağımsız olarak onuruyla yaşama kararlılığının tüm Dünya’ya haykırıldığı gündür.                   

           Ulu Önder Atatürk’ün bu günü ülkemizin ve insanlığın umudu ve yarınların güvencesi olan gençlere emanet etmesi, gençlere inancının, sevgisinin ve güveninin bir göstergesidir. Gençlerin de bu güvene layık olacağından hiç şüphemiz yoktur.

         Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak ve büyük önderin sevgi ve güvenine layık olmak için Türk gençliğinin durmadan yorulmadan çalışacağına olan inancımız tamdır.

         Bu duygu ve düşüncelerle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anarken, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.” Dedi.

TARİH: 18.05.2021 14:31:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr