5.BÖLGE BİRLİĞİ VE DÜZCE ESNAF KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI ERTAN TAŞLI’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

          Bizi asırlardır birbirimize bağlayan , birbirimize kardeş kılan, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu yaşatan duyguların yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'ı, bütün coşkusuyla yaşamanın ve bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

        Toplumsal yaşamımızda önemli bir yeri bulunan bayramlarımız, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, coşku ve sevinç içerisinde kutlanılan günlerdir.

                   Her yıl sevdiklerimizle birlik, beraberlik içerisinde kutladığımız Ramazan Bayramı’nı bu yıl koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında evlerde kalarak, sevdiklerimizden ayrı kutlayacağız. Bu durumun hüznünü yaşıyor olmakla beraber, koronavirüse karşı verdiğimiz etkin mücadelede evde kaldığımız günlerin çok büyük rolü olduğu da bir gerçektir. Kalplerimiz birlik ve beraberlik içerisinde attığı sürece mesafelerin hiçbir önemi bulunmamaktadır.

                    Bu duygu ve düşüncelerle ,herkesin sevdikleriyle birlikte huzur içinde bir bayram geçirmelerini diliyor, bayramın hemşerilerimize,       milletimize ,esnaf ve sanatkarımıza ve  tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum."  dedi.

 

TARİH: 12.05.2021 18:40:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr