5.BÖLGE BİRLİĞİ VE DÜZCE ESNAF KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI ERTAN TAŞLI’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ve ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ İLE İLGİLİ MESAJ

             Çanakkale  Zaferi adeta imkânsızın başarıldığı, vatanı, bayrağı, milleti, dini ve devleti için canını feda eden şehitlerimizin destanıdır. Çanakkale Zaferi’nin, sonuçları itibarıyla dünya tarihini etkileyen bir dönüm noktasıdır.

          Çanakkale Zaferi ırkları, renkleri ve dilleri değişik, çeşitli milletlerden oluşan işgal ordularının saldırılarına karşı var gücü ile karşı koyan milletimizin yazdığı kahramanlık örneğidir.

          Vatan toprakları, aziz milletimizin binlerce vatan evladının şehitlik mertebesine erişmesiyle bağımsızlığına kavuşmuştur. Bu vatan bize, şehitlerimizin armağanıdır. Bugün bu topraklarda birlik ve beraberlik içinde bağımsız yaşıyorsak, al bayrağımız göklerde özgürce dalgalanıyorsa, bunu şehitlerimize borçluyuz. Vatanımızda özgür ve bağımsız yaşamamızı sağlayan tüm şehitlerimize karşı borcumuz, Türkiye'yi Büyük Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesine çıkarmaktır.

        “Vatanının bağımsızlığı, milletin birliği ve bütünlüğü için başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere kendini bu yola adayan tüm kahramanları ve kanlarını, canlarını seve seve veren tüm şehitleri bir kez daha rahmet ve şükranla anarak, Allah'tan rahmet diliyorum.” dedi.

TARİH: 17.03.2021 16:36:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr